Despre noi

De ce „Academia Antreprenorilor?”

Proiectul “ACADEMIA ANTREPRENORILOR” a fost conceput din dorinta de a oferi antreprenorilor, aflati la inceput de drum, instrumentele necesare pentru a identifica rutele cele mai scurte catre succes.

Setul de cursuri propuse urmareste formarea culturii antreprenoriale prin:

  • dezvoltarea abilitatilor de transformare a ideilor de afaceri in actiuni concrete,
  • furnizarea tuturor informatiilor referitoare la mediul de afaceri si oportunitatile existente,
  • elaborarea unui plan de afaceri si implementarea acestuia.
Academia antreprenorilor


Toti oamenii sunt antreprenori pentru că dorinta de a creea este codificata in ADN-ul uman.

Reid Hoffman, cofondator LinkedIn

Echipa ”Academia Antreprenorilor” crede in acesta afirmatie si de aceea ne-am propus sa oferim cateva “ustensile” antreprenorilor pentru a-si putea pune in aplicare ideile si a-si conduce cu succes afacerea.

In urma parcurgerii modulelor propuse de lectorii Programului “Academia Antreprenorilor”, experti in domeniile lor de competenta, antreprenorii vor deprinde cunostinte referitoare la mediul de afaceri: cum sa puna in practica o idee de afacere care sa functioneze, cum sa cunoasca prevederile legale privind formele de dobandire a personalitatii juridice potrivite, si in egala masura, legislatia comerciala si penala privind administrarea afacerilor, oportunitatile si riscurile de finantare a afacerii, cum sa elaboreze si sa implementeze un plan de afaceri, cum sa-si coordoneze eficient echipa si cum sa dezvolte si sa urmareasca o strategie functionala de marketing.

Pentru consolidarea cunostintelor necesare privind administrarea afacerilor propunem un set de sapte module de curs. Acestea pot fi parcurse integral sau la alegere. Optiunea alegerii modulelor de curs este  data de experienta antreprenoriala avuta. Vezi cursurile aici

Lectorii nostri

Alina-Danaila.jpg
Alina Danaila
Lector

Alina DANAILA a inceput activitatea profesionala, in anul 2001, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice ca inspector, in perioada 2005-2008 lucreaza ca ofiter bancar in cadrul bancilor Raiffeisen Bank si San Paolo Imi Bank Romania. In prezent este expert contabil, autorizat C.E.C.C.A.R. oferint consultanta pentru mai multe companii.

Elena-Dionisie.jpg
Elena Dionisie
Lector

Elena DIONISIE si-a inceput cariera in Resurse Umane in anul 2004 si pana in anul 2015 a dezvoltat si coordonat, din perspectiva Managerului de Resurse Umane, implementarea strategiei de resurse umane pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare a business-ului (achizitii de branduri, dezvoltari de produse), cat si de restructurare in companii cu peste 1000 de angajati.

Marius-Pantea.jpg
Marius Pantea
Lector

Cadru didactic universitar, indrumator de doctorat in domeniul Ordine Publica si Siguranta Nationala, colaborator in cadrul programului de masterat „Managementul Investigarii Fraudelor”, Membru al Baroului Bucuresti, specializat in dreptul penal al afacerilor, proprietate intelectuala si jocuri de noroc.

VEZI TOTI LECTORII

Invata de la cei mai buni!

Lectorii nostri sunt experti in domeniul lor de activitate, sunt persoane care vor sa impartaseasca din cunostintele lor acumulate in practica zilnica

Telefon: +40.729.729.606
Sector 1, Bucuresti
Calea Grivitei 150